Things Changes2

 -Jada,jeg kommer "DM",ta det med ro. Svarte hun.
Du løp ut i bilen og moren din kom like etter deg, begge var stille hele veien helt til moren din bråbremste og du spurte ka som feilte henne,hun peikte bare ut fronruten,og du fikk sjokk når du såg hva det var...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Du tok ned ruta og ropte så høyt du kunne :

-  Jesscia, hva faen holder du på med!? Vi kunne kjørt deg ned!!!
- Unnskyld *DM*, men vi må på butikken en tur og kjøpe noe,mamma er ikke hjemme så hun kunne ikke kjøre meg,så jeg begynte bare og gå imøte med dere..
- Okei? Hopp inn.

Jessica satte seg inn i bilen og vi kjørte til butikken,og Jessica gikk inn og kjøpte det hun skulle ha. Vi kom hjem til Jessica og vi låste opp huset og gikk inn i gangen. Jeg tok av meg skoene mine og hang jakken min på knaggen der de andre jakkene var. Jessica ba deg om å gå opp på rommet hennes så du gikk. Du åpnet døren og på sengekanten satt Justin,Chaz og  Ryan . Jeg kunne ikke tro mine egene øyner. Idolet mitt satt forann meg,jeg snudde meg og løp ned trappa til Jessica og skrek - JUSTIN BIEBER ER DER OPPE! HERREGUD,hvordan ser jeg ut? Og løp innpå badet. Du hørte at Justin og dem kom ned,du måtte ta deg i sammen.du åpnet døren og gikk mot dem. Du merket at Justin følgte nøye med på deg!

- Jeg og Ryan er sammen, hørte du  Jessica si menst hun smilte.
- Du kødder? Spurte jeg forbauset og snudde meg mens jeg smilte. 


Jessica gikk opp forbi deg,innpå rommet sitt og satt seg ned på gulvet for å sette filmen inn i DVD-spilleren. Du gikk opp og satte deg vedsiden av henne for å hjelpe hun. Hun satt på filmen " skrik 4. " Du hatet egentlig skrekkfilmen, men du turte ikke å si det nå som Justin var her. Du kunne jo ikke virke redd forann de så du lot være. Jessica satt seg på fanget til Ryan, mens du bare satt på gulvet. Du turte ikke å sette meg opp vedsiden av Justin. Etter at dere hadde sett på filmen en stund kjente du noen pustet deg i nakken så du snudde deg og kvapp skikkelig.

- Slapp av da, det er bare meg sa Justin.
- Åååh, du skremte meg.

Han satte seg vedsiden av deg og tok hånden over deg. Hjertet ditt banket fortere og fortere. Justin tok hånden sin og trykte hodet ditt ned til skulderen hans. Jeg kunne virkelig ikke tro at jeg satt her med selveste Justin Bieber. Alle jenters drøm! wææææ, skrek jeg inni meg. Filmen ble slutt og Jessica og Ryan satt der bare å koste. 

- Skal vi gå ut en tur, hvisket Justin i øret ditt for at Jessica ikke skulle høre.

- Ja, det kan vi. Svarte du stille.

Han hjalp deg opp og dere snek dere ned trappen. Du kunne vedde på at de ikke merket noe, de var jo så opptatt. Dere kom ned i gangen og du begynte å kle på deg. Justin tok stille tak i håndtaket på døren og dere gikk ut. Han tok hånden din og begynte å gå.

- Hvor skal vi? sa du.

- Jeg såg en nydelig plass ved vannet når vi kjørte bort til Jessica isted,svarte han!
 

 

2 kommentarer // 26.12.2012  @ 23:47 //Things Changes - Malene

Things Changes1

Vi skal også ha en histore på bloggen!

Du var bare 4år,men du gikk alltid til butikken alene! Det var bare den lille hjembyen deres i Canada,du kjente den like godt som du kjente din egen lomme,du kunne alle veier til alle steder!

Det var blitt litt sent..Du skulle rekke barnetv så du begynte og løpe litt,du løp,du løp utrolig fort,såg bare ned på beina dine,ikke på veien! Etter du hadde løpt en stund,traff du noe og du falt bakover,og det mørknet! 

-Hallo? Hørte du en stemme si. -Hallo,går det bra? Unnskyld..  Du åpnet øynene,og du såg en gutt på omtrent din alder stå over deg,du syntes han var utrolig søt,du satte deg fort opp.

-Unnskyld,hørte du han si igjen! Det,det,går bra stammet du frem og prøvde og smile,du reiste deg opp og begynte og gå igjen! Vent,hørte du gutten bak deg rope! Du stanset og snudde deg,hva heter du og hva har skjedd med foten din? Spurte han,han var utrolig masete tenkte du. Jeg heter *DM*,og det er bare ett brannsår,hva heter du? Ropte du tilbake som svar. Justin,sa han og smilte! Han hadde ett utrolig søtt smil,du nikket som svar og løp bort på butikken!

 

14 år senere-

Du stod og såg deg i speilet,og rev deg i håret,du skulle rekke filmkvelden hos Jessica,men du hadde forsovet deg som vanlig og den begynte om 15 minutter og du stod der i en gammel nattkjole og håret ut til alle kanter! Du løp utpå badet,rotet frem strittetangen,strittet håret ditt fort,og sprayet med noe hårspray,du sminket deg i full fart men fint og løp innpå rommet ditt igjen,åpnet klesskapet og reiv ut alle klærene du hadde,du fant en fin topp og en fin jeans og ett par svarte pumps,reiv av deg nattkjolen og kledde på deg! Du snudde deg rundt og såg deg i speilet igjen! Du smilte,egentlig var du ganske stolt av og være så kjapp,når du virkelig MÅTTE var du verdens mester tenkte du og lo litt av tanken!
Du såg bort på nattbordet der Someday parfymen din stod! Åh,du elsket someday og Justin bieber,idolet ditt og du kunne ikke vente til konserten du skulle på,du var utrolig stolt av og komme ifra samme land som han Canada,men du hadde aldri møtt ham som liten! Nå hadde du flyttet ifra Canada og bodde midt i New York. Du løp ned trappene

-MAMMA? Skrek du. Du må kjøre meg bort til Jessica nååå!

-Jada,jeg kommer "DM",ta det med ro. Svarte hun.

Du løp ut i bilen og moren din kom like etter deg,begge var stille hele veien helt til moren din bråbremste og du spurte ka som feilte henne,hun peikte bare ut fronruten,og du fikk sjokk når du såg hva det var...

// Hva tror dere det er? 10 kommentarer for neste del! 

4 kommentarer // 26.12.2012  @ 00:29 //Things Changes - Malene
hits
Design og Koding av Silje Lien.