Nytt photoshoot bilde!

Dette er enda et nytt photoshoot bilde!

New photo from Justin’s photoshoot. 

Fiin :*

-Awo

Ingen kommentarer // 30.12.2012  @ 21:11 //Blogg

Nytt instagram bilde!

*ingen bildetekst*

-Awo

Ingen kommentarer // 30.12.2012  @ 21:10 //Blogg

Justin i Puerto Vallarta

Her er nye bilder av Justin i Puerto Vallarta(Mexico), i går.

Another picture of Justin in Puerto Vallarta, Mexico earlier today.  Justin earlier today in Puerto Vallarta, Mexico.

-Awo

Ingen kommentarer // 30.12.2012  @ 21:09 //Blogg

Nytt bilde!

Jeg greier ikke å gjøre det uten å tryne.. -.-

-Awo

Ingen kommentarer // 30.12.2012  @ 21:08 //Blogg

Forever yours - del 2

" Jeg kan natte over visst du vil? Så kan vi finne på mye morsomt så du ikke tenker så mye på det. Bare ikke vær lei deg .. Vi skal nok finne en løsning.. " Telefonen min ringte og det var Chaz. Jeg tok telefonen og satte på høyttaler. " Hvor er du * dittnavn*? " " Jeg er hos Justin så jeg kommer ikke. Jeg synes du burde si unnskyld til han, han er jo din bestevenn! Skjønner ikke hvordan du kunne gjøre noe sånt, Chaz.! " .. " Nei, Justin hadde jo slått opp for å bli sammen med deg. " " Chaz, jeg ringer deg tilbake senere , sa jeg å la på " Jeg så sakte opp på Justin, mens han bare satt der å smilte som en annen idiot.

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

" Hva er det han snakker om Justin? " Han så på meg mens han reiste seg opp. " Nå burde du virkelig sette deg ned får nå skal jeg fortelle hva dette egentlig dreier seg om. Helt siden jeg kom hit i 2011, altså ett år siden så har jeg likt deg. Jeg høsker førte gang jeg kom inn i klasserommet. Du lyste opp hele rommet med ditt nydelige smil og ditt vakkre hår. Du er nydelig fra topp til tå. Så ble vi kjent å vi behandlet hverandre som "kompiser" og jeg tok det som at du ikke ville være sammen med meg, så jeg prøvde å glemme deg. Å få andre damer på armen. Men hver gang jeg kysset noen andre følte jeg at jeg var utro mot deg, selv om vi ikke var sammen. Du er i tankene mine hele tiden. " Jeg ble utrolig sjokket, men utrolig glad på samme tid. Jeg hadde jo likt han hele tiden. Han satte seg ned foran meg igjen og tok hendene mine i hans og så meg dypt inn i øynene. " Jeg elsker deg, *dittnavn* " Jeg kjente hjertet mitt dunket i  utrolig fort. " Jeg elsker deg å Justin" Vi skvatt begge to i det det ringte på. Chaz braste bare inn. " Halla bror, har du fortalt det til hun? " Mobilen min ringte så jeg trekte meg litt vekk fra guttene.


15784_512624978771958_1585190004_n_large

Jeg så på telefonen og det var ett merkelig nummer. Jeg var litt skeptisk på å ta telefonen først, men motet meg opp til å ta den. "Hallo? " " Hei, du kjenner meg ikke. Jeg heter Nikolas, jeg er en venn av Justin. Jeg vet ikke om han har fortalt deg enda at han elsker deg og det, men alt er kødd. Det var ett veddemål. Jeg syntes så synd på deg så jeg gikk på telefonen til Justin å skaffet meg nummeret ditt for å advare deg. " " Du Nikolas? Kan du møte meg ved det lille vannet ved stranden? " " Ja, kommer om 10 min." Jeg la på å gikk mot Justin. " så alt dette var kødd?! Jeg visste at du var en idiot, men jeg trodde virkelig ikke at du køddet med følelsene mine. Vet du hva? Hold deg jævelig langt unna meg! ALDRI SNAKK TIL MEG IGJEN, skrek jeg på fjest til Justin og sprang ut. Jeg kunne høre at han kom etter meg, han prøvde å rope på meg flere ganger, men jeg orket ikke å bry meg. Han kom bare til å bortforklare seg. Helldigvis lå ikke stranden så langt fra Justin's hus. Jeg tok en snarvei gjennom skogen. Nikolas hadde ikke kommet enda. Jeg tok av meg skoene og gikk ned i sanden. Jeg satte meg langs vannkaneten å bare satt der å så utover vannet. Det var så nydelig. Jeg klarte ikke å stoppe å tenke på Justin, jeg kjente en tåre trille nedover kinnet mitt. Men jeg skulle ikke la han ødelegge, men det måtte jo være en grunn! Nikolas kom og satte seg vedsiden av meg. " Hei, jeg heter *dittnavn* litt gøyt å få sette ett fjes på stemmen din, hehe" " Ja det kan du vil si. Jeg heter Nikolas og er en god venn av Justin. Du er mye nydeligere enn han forklarte. " Jeg kjente jeg ble litt rød i kinnene. Han reiste seg opp og bare så ned på meg. Det merket litt som om han pønsket på noe. Han løftet meg opp og holdt meg i hendene hans. " Vil du bade? " " Neeeei, nikolas! Ikke prød deg! " " Det var synd, for du skal utri, hahhaha" Han sprang ned mot vannt, og jeg klarte ikke å stoppe å hyle. " Ikke slipp meg, ikke slipp meg, Nikolas! Gå på land igjen! Nikolas, ikke slipp meg! " Han stoppet når vannet var ca på hoftene. Han kastet meg oppi luften og jeg taff vannoverflaten med ett plask. " Nikolas!!!! " " Du er så søt når du er sint! " Han tok hånden min og vi gikk lengere ut. Vi stoppet når vannet var på skuldrene og han snudde seg mot meg. " Går det bra med deg *dittnavn* " " Har ikke hatt det bedre, tusen takk. Du trenger virkelig ikke gjøre dette " " Jeg trenger ikke, men jeg vil! " Vi sto der bare en stund å smilte til hverandre. " Vil du kysse meg? sa jeg stille " " Jaa" " Så bra " Leppene våre møttes og magen min var full av sommerfugler. Jeg kunne virkelig kjenne at hjertet mitt dunket i 1000! Jeg kunne høre noen rope på meg, så jeg snuddet hodet mitt mot land. Og jeg kunne virkelig ikke tro mine egene øyner hvem som sto der. Jeg skjønte med en gang at jeg hadde gjort noe galt.


Tumblr_m0r0romzzq1qb9pa3o1_500_large

 

Hva tror du kommer til å skje? Hva syns du så langt?


Har fått mye respons på den første delen jeg la ut. Håper virkelig jeg får like masse og enda mer tilbakemeldinger fra dere som sist! Tusen takk<3

 
 

 

 

3 kommentarer // 29.12.2012  @ 18:09 //Forever yours - Mona

Chris Paul svarer Justin om basketballkampen!

I går(27.Desember) fikk Chris Paul`s sønn være med Justin på tribunen, det høres ut som at han likte det! Se hva Chris svarte etter kampen!

http://24.media.tumblr.com/af4becf32c763ecc4b4a7de87db19690/tumblr_mfqyeyvTqg1qhft5ko6_1280.jpg

-Awo

Ingen kommentarer // 29.12.2012  @ 13:42 //Blogg

Justin på basketball kamp-Flere bilder!

Her er flere bilder av Justin på Clippers vs Celtics' basketball kamp, den 27.Desember. Med seg har han Chris Paul`s sønn:

  

  

    

Ser gøy ut!

-Awo 

Ingen kommentarer // 29.12.2012  @ 13:39 //Blogg

Forever yours - del 1

Jeg bråvåknet av at telefonen min ringte. Hvem faen ringer så tidlig på morgene? Jeg tok opp telefonen og det var Chaz. Han var en av bestevennene mine. Det samme var Ryan og Justin. " Møt meg på senteret klokken 11.00, sa han å la på " Jeg la meg ned igjen å bare så i taket. All disse dagene hadde jeg hatt ett crush på Justin. Men han var sammen med Lena. Hun var klassen penese og alle guttene hadde vært sammen med henne. Men jeg ville være den jenta Justin så på som den eneste jenta i verden. Jeg reiste meg fra sengen for å kle på meg. Jeg tok på meg noe enkelt siden det var så varmt ute. Jeg satte håret mitt i en enkel hestehale og slengte på meg litt mascara. Jeg var egentlig ikke så nøye med sminken. Jeg ville helst være mst orginal. Jeg hadde jo lange og mørke øyenvipper fra før av så jeg tenkte ikke så mye over det. Jeg gikk ned. Heldigvis var ingen hjemme så jeg trengte ikke å spise frokost. Jeg tok skateboardet mitt i hånden og gikk ut. Jeg tok opp mobilen for å sende melding til Justin. " Heei bror <3 Kommer bort en tur, skal møte Chaz på senteret klokken 11.00 så jeg blir ikke så lenge. Much love frome your other half <3 " Jeg trykte på send og ventet på svar. Det tok ikke lange tiden før Justin ringte meg. " *dittnavn*, kom fort. Jeg trenger deg nå! " Hva var galt? " Jeg kommer så fort jeg kan" sa jeg fort å la på. Jeg var heldigvis ikke langt fra Justin's hus. Jeg kastet skatboardet i grøften og begynte å springe mot huset til Justin.
 
269223_335281326546434_2058165601_n_large

Jeg kom frem til Justins hus og ringte på. Han var veldig rask til å åpne og dro meg inn. Han låse døren bak ryggen min og sank ned på gulvet med døren. " Hva er galt Justin? " sa jeg med en rolig stemme og satte meg på huk vedsiden av han. Jeg kunne se tårene i øynene hans. " Je - jeg " stammet han. " Bare få det ut Justin." Vi satt der en stund før han klarte å snakke.  " Igår kveld skulle jeg overaske Lena så jeg gikk opp på rommet hennes. Jeg hadde jo snakket med foreldrene hennes på forhånd så der var jo ikke hjemme. Så jeg gikk jo opp på rommet hennes og åpnet døren. Og der lå hun med .. med .. " Tårene begynte å renne nedover kinnene hans. Jeg kunne faktisk kjenne at jeg fikk tårer i øynene siden han var lei seg. " Med hvem Justin, med hvem? " Han tørket tårene og pustet ut. " Med Chaz " Først trodde jeg at jeg hørte feil, men det gjorde jeg tydeligvis ikke, kanskje det var derfor han ville møte meg? Kanskje han skulle fortelle meg det? Jeg satte meg forann Justin og tørket tårene hans. " Jeg kan natte over visst du vil? Så kan vi finne på mye morsomt så du ikke tenker så mye på det. Bare ikke vær lei deg .. Vi skal nok finne en løsning.. " Telefonen min ringte og det var Chaz. Jeg tok telefonen og satte på høyttaler. " Hvor er du * dittnavn*? " " Jeg er hos Justin så jeg kommer ikke. Jeg synes du burde si unnskyld til han, han er jo din bestevenn! Skjønner ikke hvordan du kunne gjøre noe sånt, Chaz.! " .. " Nei, Justin hadde jo slått opp for å bli sammen med deg. " " Chaz, jeg ringer deg tilbake senere , sa jeg å la på " Jeg så sakte opp på Justin, mens han bare satt der å smilte som en annen idiot.

 

Hva tror du skjer?

 

10 kommentarer for ny del!

 

De første dele kommer sikkert til å bli litt kjedelig. Men blir bedre etter hvert! Promise!

 
14 kommentarer // 28.12.2012  @ 16:04 //Forever yours - Mona

Litt info

HeiHei!

 

Tenkte jeg skulle fortelle dere hvor dere finner alle delene til historien som Malene skriver som heter Things changes. Sikkert flere som merker at man ikke finner del en og gammle innlegg og sånt. Men nå skla jeg fortelle dere hvor dere finner alt dere leter etter!

Visst dere ser på bilde over så ser dere innenfor der jeg har tegnet en running. Under kategorier står det Blogg, Instagram, Things changes - Malene og Twitter. Foreksempel ; visst dere skal finne alle delene til historien klikker dere bare en enkel gang på kategorien Things changes - Malene. Da får dere opp absolutt alle delene.

 

Jeg er ikke akkurat den beste på å forklare, men håper dere skjønte hva jeg mente!

 
2 kommentarer // 28.12.2012  @ 15:09 //Blogg

Fine bilder!

Ville vise dere 2 veldig fine bilder av Justin!

Jeg så bildene på en kjendis nettside forresten :) Er ikke sikker på når bildene ble tatt, men jaja :)

-Awo

 

Ingen kommentarer // 28.12.2012  @ 13:43 //Blogg

Nye instagram bilder!

@scooterbraun: Looks like @justinbieber just finished the #BelieveAcoustic Album

@scooterbraun: The kid hard at work today 

-Awo

Ingen kommentarer // 28.12.2012  @ 13:37 //Instagram

Justin med fans!

Heldige! 

-Awo

Ingen kommentarer // 28.12.2012  @ 13:27 //Blogg

Justin på basketball kamp!

Disse bildene er tatt fra da Justin var på en basketball kamp! Tror de var tatt for litt siden! :)

Disse bildene over er fra Justin og Chris Paul`s sønn.

-Awo

Ingen kommentarer // 28.12.2012  @ 13:26 //Blogg

Enda nye tweets!

Justin er ferdig med albumet! :D

-Awo
Ingen kommentarer // 28.12.2012  @ 11:56 //Twitter

Nye tweets!

Det er 10 sanger i Believe Acoustic! Flere enn meg som gleder seg?

-Awo
Ingen kommentarer // 28.12.2012  @ 11:55 //Twitter

Nytt instagram bilde :)

Søte sokker Justin :)

- Ingrid

Ingen kommentarer // 27.12.2012  @ 18:36 //Blogg

Justin med fans i Canada

Justin with fans in Canada 

-Awo

Ingen kommentarer // 27.12.2012  @ 12:49 //Blogg

Nytt bilde av Justin fra denne uken!

-Awo

Ingen kommentarer // 27.12.2012  @ 12:47 //Blogg

Nytt instagram bilde

*ingenting under* 

-Awo

 

Ingen kommentarer // 27.12.2012  @ 12:45 //Blogg

Nytt bilde?

bieber-news:
Another picture of Justin and Ryan Beatty (from Ryan?s instagram @ryanbeatty)

Jeg så dette bilde, men er ikke sikker på om det er nytt eller ikke. Ser ut som det, for det er nytt for meg! :) 

Har dere sett det før?

-Awo

Ingen kommentarer // 27.12.2012  @ 12:31 //Blogg

Justin viser fingeren

Hei, beliebers!

Badass :D

-Awo

Ingen kommentarer // 27.12.2012  @ 12:23 //Blogg

Nye tweets

- Ingrid

Ingen kommentarer // 27.12.2012  @ 11:15 //Blogg

Nytt instagram bilde!

Herregud, han er så fin!

-Awo
Ingen kommentarer // 27.12.2012  @ 01:58 //Instagram

En scene til Believe 3D!

De tar opp en scene til Believe 3D nå!

-Awo
Ingen kommentarer // 27.12.2012  @ 01:49 //Blogg

Things Changes2

 -Jada,jeg kommer "DM",ta det med ro. Svarte hun.
Du løp ut i bilen og moren din kom like etter deg, begge var stille hele veien helt til moren din bråbremste og du spurte ka som feilte henne,hun peikte bare ut fronruten,og du fikk sjokk når du såg hva det var...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Du tok ned ruta og ropte så høyt du kunne :

-  Jesscia, hva faen holder du på med!? Vi kunne kjørt deg ned!!!
- Unnskyld *DM*, men vi må på butikken en tur og kjøpe noe,mamma er ikke hjemme så hun kunne ikke kjøre meg,så jeg begynte bare og gå imøte med dere..
- Okei? Hopp inn.

Jessica satte seg inn i bilen og vi kjørte til butikken,og Jessica gikk inn og kjøpte det hun skulle ha. Vi kom hjem til Jessica og vi låste opp huset og gikk inn i gangen. Jeg tok av meg skoene mine og hang jakken min på knaggen der de andre jakkene var. Jessica ba deg om å gå opp på rommet hennes så du gikk. Du åpnet døren og på sengekanten satt Justin,Chaz og  Ryan . Jeg kunne ikke tro mine egene øyner. Idolet mitt satt forann meg,jeg snudde meg og løp ned trappa til Jessica og skrek - JUSTIN BIEBER ER DER OPPE! HERREGUD,hvordan ser jeg ut? Og løp innpå badet. Du hørte at Justin og dem kom ned,du måtte ta deg i sammen.du åpnet døren og gikk mot dem. Du merket at Justin følgte nøye med på deg!

- Jeg og Ryan er sammen, hørte du  Jessica si menst hun smilte.
- Du kødder? Spurte jeg forbauset og snudde meg mens jeg smilte. 


Jessica gikk opp forbi deg,innpå rommet sitt og satt seg ned på gulvet for å sette filmen inn i DVD-spilleren. Du gikk opp og satte deg vedsiden av henne for å hjelpe hun. Hun satt på filmen " skrik 4. " Du hatet egentlig skrekkfilmen, men du turte ikke å si det nå som Justin var her. Du kunne jo ikke virke redd forann de så du lot være. Jessica satt seg på fanget til Ryan, mens du bare satt på gulvet. Du turte ikke å sette meg opp vedsiden av Justin. Etter at dere hadde sett på filmen en stund kjente du noen pustet deg i nakken så du snudde deg og kvapp skikkelig.

- Slapp av da, det er bare meg sa Justin.
- Åååh, du skremte meg.

Han satte seg vedsiden av deg og tok hånden over deg. Hjertet ditt banket fortere og fortere. Justin tok hånden sin og trykte hodet ditt ned til skulderen hans. Jeg kunne virkelig ikke tro at jeg satt her med selveste Justin Bieber. Alle jenters drøm! wææææ, skrek jeg inni meg. Filmen ble slutt og Jessica og Ryan satt der bare å koste. 

- Skal vi gå ut en tur, hvisket Justin i øret ditt for at Jessica ikke skulle høre.

- Ja, det kan vi. Svarte du stille.

Han hjalp deg opp og dere snek dere ned trappen. Du kunne vedde på at de ikke merket noe, de var jo så opptatt. Dere kom ned i gangen og du begynte å kle på deg. Justin tok stille tak i håndtaket på døren og dere gikk ut. Han tok hånden din og begynte å gå.

- Hvor skal vi? sa du.

- Jeg såg en nydelig plass ved vannet når vi kjørte bort til Jessica isted,svarte han!
 

 

2 kommentarer // 26.12.2012  @ 23:47 //Things Changes - Malene

Bilde av Justin

Vet dere hvem dette er? :) Bilde er fra når Justin feira jul med Jeremy's familie.


Kjekk som alltid <3

 

- Ingrid

Ingen kommentarer // 26.12.2012  @ 23:37 //Instagram

Nytt bilde!

Dette er et nytt bilde fra denne uken faktisk, og Justin feirer med Jeremy sin familie på det bildet btw :) Kan dere finne Justin?

-Awo
2 kommentarer // 26.12.2012  @ 23:11 //Blogg

Ny tweet-Awo
2 kommentarer // 26.12.2012  @ 21:56 //Twitter

Nytt Insta bilde

Dette bilde ble lagt ut for 3 timer siden fra Justin's Insta bruker

Ingen kommentarer // 26.12.2012  @ 21:12 //Blogg

Nytt bilde av Justin

-Awo

Ingen kommentarer // 26.12.2012  @ 19:37 //Blogg

Nye gifs! :)

   

  

-Awo

Ingen kommentarer // 26.12.2012  @ 19:34 //Blogg

Jelena love! <3

  

  

  

Herregud, søte <3

-Awo

Ingen kommentarer // 26.12.2012  @ 19:32 //Blogg

Vil dere ha det?

Jeg tenkte på å legge ut "Dagens sang" på bloggen og det er at hver dag legger jeg ut en sang av Justin på bloggen. Hvis dere vil det, kommer jeg til å gjøre det! Men bare hvis dere også vil, for jeg har veldig lyst :) Eller hvis dere ikke vil ha det, kan jeg ha "dagens bieber fact" og det er det samme bare med Bieber facts. Dere kan velge hva dere har mest lyst til :)

-Awo

Ingen kommentarer // 26.12.2012  @ 19:30 //Blogg

Bilder på konserten

Ville bare si i fra om at på konserten i April er det ikke lov til å ta bilder med proft utstyr, f.eks: Speilrefleks! Det eneste dere kan ta bilder med er digitalkamera og mobiltelefon. Hvis dere tar med speilrefleks på konserten, vil den bli fratatt. Altså at de tar den fra dere, så jeg råder å ikke ta med!

 

Håper alle får dette med dere! :)

-Awo

Ingen kommentarer // 26.12.2012  @ 19:27 //Blogg

Justin live in Oslo!

Ville bare informere at i kveld kl.19:55 går intervjuet og konserten som Justin hadde når han var i Oslo på Nrk3! De fleste av dere har vel sett på den før, men det er jo greit å se det igjen? :) 

Skal dere se på? 

-Awo

Ingen kommentarer // 26.12.2012  @ 19:24 //Blogg

Nytt intervju + Gifs

video:justin bieber interview what is justin


Det er et intervju av hva Justin er takknemlig for! Her er også gifs fra den:

  

    

     

Skal du se videoen? 

-Awo

 

Ingen kommentarer // 26.12.2012  @ 19:20 //Blogg

Nye gifs fra VS

Disse bildene er fra når Justin var å så Victoria`s Secret modeller og her man kan se at de er litt små fans av Justin ;)

 

 

 

-Awo

Ingen kommentarer // 26.12.2012  @ 19:17 //Blogg

Photoshoot med 'BOP' and 'Tiger Beat magazine'

Her er bilder fra Justin sin photoshoot med 'BOP' og 'Tiger Beat Magazine':

   

-Awo

2 kommentarer // 26.12.2012  @ 19:11 //Blogg

Justin svarer på Twitter

-Awo

Ingen kommentarer // 26.12.2012  @ 19:07 //Blogg

Nye bilder av Jazmyn Bieber

Her er nye bilder av Jazzy(Halv søsteren til Justin) og Erin Wagner som er moren til både Jazzy og Jaxon!(Som også er halv broren til Justin)

-Awo

Ingen kommentarer // 26.12.2012  @ 19:05 //Blogg

Justin med fans i Mars!

Her er nye bilder av Justin med fans i Mars, De kom nå nylig :)

Er det nå jeg skal synge That Should Be Me? 

-Awo

Ingen kommentarer // 26.12.2012  @ 19:03 //Blogg

TT

 

-Awo

Ingen kommentarer // 26.12.2012  @ 19:01 //Twitter

Sorry for ikke så masse blogging!

Hei, alle sammen! Jeg har ikke fått blogget i dag siden jeg ikke hadde internett -.- Men jeg har det nå og da er det tid for å blogge! Håper dere liker bloggen forresten :D 

-Awo

Ingen kommentarer // 26.12.2012  @ 18:59 //Blogg

Ny tweet!-Awo
2 kommentarer // 26.12.2012  @ 13:35 //Twitter

Things Changes1

Vi skal også ha en histore på bloggen!

Du var bare 4år,men du gikk alltid til butikken alene! Det var bare den lille hjembyen deres i Canada,du kjente den like godt som du kjente din egen lomme,du kunne alle veier til alle steder!

Det var blitt litt sent..Du skulle rekke barnetv så du begynte og løpe litt,du løp,du løp utrolig fort,såg bare ned på beina dine,ikke på veien! Etter du hadde løpt en stund,traff du noe og du falt bakover,og det mørknet! 

-Hallo? Hørte du en stemme si. -Hallo,går det bra? Unnskyld..  Du åpnet øynene,og du såg en gutt på omtrent din alder stå over deg,du syntes han var utrolig søt,du satte deg fort opp.

-Unnskyld,hørte du han si igjen! Det,det,går bra stammet du frem og prøvde og smile,du reiste deg opp og begynte og gå igjen! Vent,hørte du gutten bak deg rope! Du stanset og snudde deg,hva heter du og hva har skjedd med foten din? Spurte han,han var utrolig masete tenkte du. Jeg heter *DM*,og det er bare ett brannsår,hva heter du? Ropte du tilbake som svar. Justin,sa han og smilte! Han hadde ett utrolig søtt smil,du nikket som svar og løp bort på butikken!

 

14 år senere-

Du stod og såg deg i speilet,og rev deg i håret,du skulle rekke filmkvelden hos Jessica,men du hadde forsovet deg som vanlig og den begynte om 15 minutter og du stod der i en gammel nattkjole og håret ut til alle kanter! Du løp utpå badet,rotet frem strittetangen,strittet håret ditt fort,og sprayet med noe hårspray,du sminket deg i full fart men fint og løp innpå rommet ditt igjen,åpnet klesskapet og reiv ut alle klærene du hadde,du fant en fin topp og en fin jeans og ett par svarte pumps,reiv av deg nattkjolen og kledde på deg! Du snudde deg rundt og såg deg i speilet igjen! Du smilte,egentlig var du ganske stolt av og være så kjapp,når du virkelig MÅTTE var du verdens mester tenkte du og lo litt av tanken!
Du såg bort på nattbordet der Someday parfymen din stod! Åh,du elsket someday og Justin bieber,idolet ditt og du kunne ikke vente til konserten du skulle på,du var utrolig stolt av og komme ifra samme land som han Canada,men du hadde aldri møtt ham som liten! Nå hadde du flyttet ifra Canada og bodde midt i New York. Du løp ned trappene

-MAMMA? Skrek du. Du må kjøre meg bort til Jessica nååå!

-Jada,jeg kommer "DM",ta det med ro. Svarte hun.

Du løp ut i bilen og moren din kom like etter deg,begge var stille hele veien helt til moren din bråbremste og du spurte ka som feilte henne,hun peikte bare ut fronruten,og du fikk sjokk når du såg hva det var...

// Hva tror dere det er? 10 kommentarer for neste del! 

4 kommentarer // 26.12.2012  @ 00:29 //Things Changes - Malene

Litt om personene bak bloggen

HeiHei!

 

Vi er 5 Belieber jenter som er personene bak bloggen, så her kommer litt  om hver og en! Malene - 00"er fra Bergen, hun er en utrolig herlig jente som liker det meste!
Iblant kan hun være sta, for hun skal ha det som hun vil, men det er bare søtt!
Hun er også en av bestevenninene mine ( Mona )
Hun har alltid vært der for meg og hun har virkelig noe av det beste ett menneske kan ha!
Malene er også ei super søt jente, og snill er bare fornavnet!
Jeg bare elsker hun! Wii!

 

Oda - Ei jente på 11 år, den minste av alle som er på denne bloggen.
Hun er snill og hyggelig, men humøret hennes går opp og ned av seg seg.
Synge er hennes favoritt, og hun er en STOR belieber!

Ingrid - Ei jente på 14 år som elsker fotball, Justin Bieber og venner.
Ho er snill, nysgjerrig og morsom.
Hun ble Belieber i 2010 når ho skjønnte hvor utrolig flink og god han egentlig var!

 

Awo - Ei en 13 år fra Ski og som kommer med de ferskeste faktaene.
Hun er allerede en blogger, så liker veldig godt å blogge.

Mona - Er ei aktiv jente som er utrolig glad i vennene sine!
Hun er utrolig snill og jordnær,hun elsker og synge er det hun brenner for!
Hun holder også på med håndball og dans og masse annet!
Hennses største inspo er Justin Bieber, hun har vært Belieber siden slutten av 2008!
Hun er også 99'er og bor på en liten plass kalt Åndalsnes!

 

Det var sa litt fakta om oss bak denne Bieber bloggen. Håper virkelig dere liker historien vår, følg med videre og kommenter til tastaturet ryker! Vi er kjempe takknemmelig for all ros og støtte! Dere må heller ikke være redd for å si deres mening, men respekt setter vi pris på! Visst historien blir kjedelig eller helt ut av sammenheng så er det bare å si ifra! Vi blogger jo fordi det er gøy å fordi vi vil at dere skal lese å synes at historien er sånn Mååå lese mer om dere skjønner. Så vi er åpen for alle forslag!

 

Blogginnlegget er skrevet av Mona

 


2 kommentarer // 25.12.2012  @ 23:34 //Blogg
hits
Design og Koding av Silje Lien.