Nye instagram bilder!

@scooterbraun: Looks like @justinbieber just finished the #BelieveAcoustic Album

@scooterbraun: The kid hard at work today 

-Awo

Ingen kommentarer // 28.12.2012  @ 13:37 //Instagram

Nytt instagram bilde!

Herregud, han er så fin!

-Awo
Ingen kommentarer // 27.12.2012  @ 01:58 //Instagram

Things Changes2

 -Jada,jeg kommer "DM",ta det med ro. Svarte hun.
Du løp ut i bilen og moren din kom like etter deg, begge var stille hele veien helt til moren din bråbremste og du spurte ka som feilte henne,hun peikte bare ut fronruten,og du fikk sjokk når du såg hva det var...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Du tok ned ruta og ropte så høyt du kunne :

-  Jesscia, hva faen holder du på med!? Vi kunne kjørt deg ned!!!
- Unnskyld *DM*, men vi må på butikken en tur og kjøpe noe,mamma er ikke hjemme så hun kunne ikke kjøre meg,så jeg begynte bare og gå imøte med dere..
- Okei? Hopp inn.

Jessica satte seg inn i bilen og vi kjørte til butikken,og Jessica gikk inn og kjøpte det hun skulle ha. Vi kom hjem til Jessica og vi låste opp huset og gikk inn i gangen. Jeg tok av meg skoene mine og hang jakken min på knaggen der de andre jakkene var. Jessica ba deg om å gå opp på rommet hennes så du gikk. Du åpnet døren og på sengekanten satt Justin,Chaz og  Ryan . Jeg kunne ikke tro mine egene øyner. Idolet mitt satt forann meg,jeg snudde meg og løp ned trappa til Jessica og skrek - JUSTIN BIEBER ER DER OPPE! HERREGUD,hvordan ser jeg ut? Og løp innpå badet. Du hørte at Justin og dem kom ned,du måtte ta deg i sammen.du åpnet døren og gikk mot dem. Du merket at Justin følgte nøye med på deg!

- Jeg og Ryan er sammen, hørte du  Jessica si menst hun smilte.
- Du kødder? Spurte jeg forbauset og snudde meg mens jeg smilte. 


Jessica gikk opp forbi deg,innpå rommet sitt og satt seg ned på gulvet for å sette filmen inn i DVD-spilleren. Du gikk opp og satte deg vedsiden av henne for å hjelpe hun. Hun satt på filmen " skrik 4. " Du hatet egentlig skrekkfilmen, men du turte ikke å si det nå som Justin var her. Du kunne jo ikke virke redd forann de så du lot være. Jessica satt seg på fanget til Ryan, mens du bare satt på gulvet. Du turte ikke å sette meg opp vedsiden av Justin. Etter at dere hadde sett på filmen en stund kjente du noen pustet deg i nakken så du snudde deg og kvapp skikkelig.

- Slapp av da, det er bare meg sa Justin.
- Åååh, du skremte meg.

Han satte seg vedsiden av deg og tok hånden over deg. Hjertet ditt banket fortere og fortere. Justin tok hånden sin og trykte hodet ditt ned til skulderen hans. Jeg kunne virkelig ikke tro at jeg satt her med selveste Justin Bieber. Alle jenters drøm! wææææ, skrek jeg inni meg. Filmen ble slutt og Jessica og Ryan satt der bare å koste. 

- Skal vi gå ut en tur, hvisket Justin i øret ditt for at Jessica ikke skulle høre.

- Ja, det kan vi. Svarte du stille.

Han hjalp deg opp og dere snek dere ned trappen. Du kunne vedde på at de ikke merket noe, de var jo så opptatt. Dere kom ned i gangen og du begynte å kle på deg. Justin tok stille tak i håndtaket på døren og dere gikk ut. Han tok hånden din og begynte å gå.

- Hvor skal vi? sa du.

- Jeg såg en nydelig plass ved vannet når vi kjørte bort til Jessica isted,svarte han!
 

 

Én kommentar // 26.12.2012  @ 23:47 //Instagram

Bilde av Justin

Vet dere hvem dette er? :) Bilde er fra når Justin feira jul med Jeremy's familie.


Kjekk som alltid <3

 

- Ingrid

Ingen kommentarer // 26.12.2012  @ 23:37 //Instagram
hits
Design og Koding av Silje Lien.